Navigatie

Workshop stola of tas haken met Adinda Zoutman zaterdag 2 december

Vorige Artikel 8 van 20 Volgende
€ 60,00
Voorraad 5 stuks
Aantal

Doe je mee aan een inspirerende reis naar je eigen creativiteit? Onder begeleiding van Adinda zul je merken dat er een ontwerpster in je schuilt! Mocht dit nu net een stapje te ver gaan, dan zijn er genoeg voorbeelden die je als basis kunt nemen voor je eigen ontwerp!

Adinda Zoutman is bekend van de prachtige omslagdoeken die zij haakt. Haken op je gevoel is haar motto. Hoe ze dat doet, dat komt ze hier uitleggen.

Vergeet niet om haaknaalden in verschillende maten mee te nemen, want afhankelijk wat je gaat aanpassen, gebruik je dikkere of dunnere haaknaalden. Ze zijn hier ook aan te schaffen, mocht je niet de goede maten hebben. Het garen dat Adinda graag gebruikt staat hier op een rijtje: Adinda's Choice

Mocht je liever aan de tas beginnen kan dat natullijk ook op deze dag. Geef dit ajb wel even aan in het berichtenvenster wat je ziet tijdens het betalen.

Deze cursus kost € 60,00 inclusief koffie, thee met iets lekkers en een lunch en exclusief garen (en eventueel een mand, deze hebben we in 3 maten in het atelier) wat aan te schaffen is in het atelier (waar pinnen mogelijk is).

LocatieAtelier Bontia-Loka Vogelstraat 23 SCH - 4845 PA - Wagenberg. Als je op de rotonde de afslag Wagenberg neemt ga je meteen rechts af voor het Café. Dit is de Thijsenweg. Deze straat rijd je helemaal door. De weg verandert op een gegeven moment van naam naar Vogelstraat. Je rijdt tegen een rood/oranje achtige boerderij aan. Naast dit prachtige huis ligt de schuur waar wij zitten. 

Wanneer: zaterdag 2 december van 10.30 uur tot 15.30 uur.

© 2013 - 2017 Atelier Bonita-Loka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie