Navigatie

Naailessen voor volwassenen

Vorige Artikel 11 van 12 Volgende
€ 75,00
Voorraad 6 stuks
Aantal

Voor de naailessen bij Atelier Bonita-Loka hoef je geen ervaring te hebben met een naai en/of lock-machine. De lessen worden geven door Gaby in kleine groepjes en naar niveau aangepast.  Er zijn voldoende machines aanwezig, maar je eigen naaimachine meebrengen is natuurlijk beter. Het is juist fijn om met je eigen machine te (leren) naaien. 

De naailessen voor volwassenen bedragen € 75,- per maand voor 2 uur per week. Dit is inclusief koffie, thee en iets lekkers en exclusief stof en fournituren. Reken op ongeveer 3 maanden om de basis met bijpassende opdrachten onder de knie te krijgen. In overleg bepalen we wat je gaat maken. We gaan er vanuit dat je elke les aanwezig bent, vanwege de zorgvuldige opbouw van de cursus.

Het basis programma bestaat uit een periode van 3 maanden, daarna wordt automatisch per maand verlengd. In verband met het programma is er een maand opzeg termijn. Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald. Je kunt op ieder moment instromen. De naailessen zijn op dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30. 

© 2013 - 2018 Atelier Bonita-Loka | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie